2019. január 3., csütörtök

Nemesacél nyaklánc házhozszállítás

Rendelj ajándék ékszert

Nemesacél nyaklánc férfiaknak
Nemesacél nyaklánc ajándékba

A Steeel.hu nemesacél ékszer webáruházban a házhozszállítás minden esetben a lehető leggyorsabban igyekeznek végrehajtani. A rendelés leadása után 1-2 munkanapon belül a rendelés megérkezik. Ebben a cikkben a házhozszállítás és csomagátvétel részleteiről nyújtunk tájékoztatást.

Nemesacél nyaklánc házhozszállítás részletei


A Steeel.hu nemesacél webáruházban leadott megrendelések esetében vannak nagyon fontos részletek. Ezekre minden esetben oda kell figyelni, hogy oda érkezzen a rendelés, ahová az ügyfél szánja.

  • pontos szállítási adatok megadása
  • pontos számlázási adatok megadása
  • a szállítási mód megadása

Ahhoz, hogy a házhozszállítás sikeres legyen, ezeknek az adatoknak pontosnak kell lenniük.

A hétvégén leadott rendeléseket rendszerint kedden szállítják ki. A hétköznap 12 óráig leadott megrendeléseket már következő munkanapon kiszállítják. A hétköznap 12 óra után leadott megrendeléseket következő utáni munkanapon szállítják ki. Ezért lehet azt mondani, hogy a házhozszállítás 1-3 munkanapba telhet.

A csomaghoz minden esetben számlát csatolnak. Ha vállalkozás adataira kérted a megrendelést, akkor az adószámot is érdemes megadni.

Érdemes olyan címet megadni, ahol egész nap át tudja venni valaki a csomagot, illetve telefonon legalább egyeztetni tudsz a futárral. Ha nem veszed át, akkor a futárszolgálatnál marad 3 napig a csomag, utána visszaküldik a feladóhoz.

Nemesacél nyaklánc szállítási lehetőségek


Házhozszállítás


A házhozszállításnak bruttó 1100 Ft a költsége, amit a futárnak kell fizetni utánvétes megrendelés esetén átvételkor. 12 000 Ft feletti megrendelés esetén díjtalan.

Személyes átvétel


Személyes átvételre is van lehetőség, ami díjtalan.


Csomagpont


Csomagpontot is megadhatsz a megrendeléskor, ahol átveheted a csomagot az értesítést követően.

Bármelyik lehetőséget is választod, a Steeel.hu nemesacél ékszer webáruház csapata mindent elkövet, hogy elégedett legyél a szolgáltatással és legközelebb is őket válaszd. A nemesacél nyaklánc házhozszállítás során bármilyen esetleges hibát, problémát igyekeznek a lehető leggyorsabban kijavítani.

Az alábbi elérhetőségeken a házhozszállítás részleteiről is tájékozódhatsz:

Telefon: 0620/ 8217 180
Email: info@steeel.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése